Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Voor degenen die de Rur Ufer Radweg willen fietsen en bij Roermond / Vlodrop willen beginnen tot Monschau en daarna door de Ardennen via Ternell terug willen fietsen naar Nederland is het goed om te weten dat het vanaf de grens van Duitsland / Belgie het bijna 20 km vals plat is ,maar dan naar bened...
Mijn poncho heet "Rainman". ik weet niet meer waar ik hem gekocht heb. Ik heb hem al dik 20 jaar.
Ik zweer bij een goede poncho, ook altijd voldoende ventilatie.
Ik mis in je filmpje / foto's het bekende Fruit / ijs marktje "de Wingerbergerhoeve" tussen Epen en Camerich in zuid Limburg. Die is niet te versmaden. :?
Persoonlijk vindt ik de RURUFER radweg mooier, maar bij Niddigen is het even afzien.
Zelf mijn eten koken in Duitsland doe ik niet meer. Ik heb meerdere keren in Duitsland gefietst. Het eten in D. is heel betaalbaar.bij een Restaurantje of Imbiss. De laatste keer eten gekocht bij de Lidll, kwam op de camping, aanmelden in de kantine annex restaurantje.keek op de spijskaart, Pommesfr...
Ga naar het politiebureau en vraag of je de boel daar tegen betaling daar kan stallen. Heb ik wel eens gehoord dat iemand dat deed. Een en ander zal wel van de bereidwilligheid afhangen denk ik.
bijvoorbeeld de RURufer radweg vanuit Vlodrop bij Roermond en dan De Vennbahn terug richting Aken/ Vaals. Alleen even uitzoeken waar die routes elkaar ontmoeten.
Volgens mij remblokjes van het merk "Koolstop" . Heb ik vroeger eens gemonteerd op mijn eerste oude Batavus Reisfiets met verchroomde stalen velgen. Werkte wel goed.
Ik zweer bij een poncho,voorflap over je stuur heen en het kan goed ademen aan de zijkanten. Ik wil niets anders.
Wat regenkleding betreft zweer ik bij een goede poncho. de voorflap over je stuur en je lichaam wordt niet klam omdat er voldoende luchtcirculatie is.
De vraagprijs is in ieder geval gunstiger dan wat "Piet Petje" voor Koga's vraagt.
De Rurufer radweg is ook een leuke route maar dan vanuit Roermond. bij het plaatsje Echtz een kilometer links van Duren is een camping. en dan eventueel met de Vennbahn weer terugfietsen.
Toen ik nog naar mijn werk fietste voor mijn pensionering luisterde ik vaak naar crowded house : Always take the weather with you , op mijn walkman die ik nog steeds heb met maar 1 oortje in mijn rechteroor voor de veiligheid. :)
Is een oplooprem op de fietskar mischien een oplossing? mischien is zoiets wel zelf te fabriceren.
Ik heb een methode bedacht om de rolweerstand van de ene band met de andere te vergelijken.Hier in de buurt is een viaduct . Daar ga ik dan heen met de ene fiets,ik laat hem dan spontaan naar beneden uitrollen en markeer dan het punt waar hij dan helemaal uitgerolt is , Dan neem ik mijn andere fiets...
Daarom heeft Frank van Rijn altijd zoveel mogelijk stalen onderdelen gebruikt bij zijn wereldreizen en geen aluminium.
Wat Frans en Diewertje schreef over het niet steeds weer nieuw kopen van een nieuwe fiets kan ik helemaal achter staan. Ik heb een Giant Hybride fiets uit '91 , en steeds wat verbeterd o.a. betere achterdrager, beter zadel,deore derailleur e.d. Ik zou niet weten wat mijn voordeel zou zijn als ik een...
Wie heeft er belang bij een behoorlijke stapel blad Fiets uit de jaren 80 en 90 en Op Pad uit 90 en 2000. Ze mogen zo weg ,Ik ga ze niet opsturen i.v.m. gewicht. Ik wil ze wel voor je bewaren voor als je in de buurt bent. (centrum Flevoland) Leuk voor naslag.
Ik heb in een oude uitgave van volgens mij het blad "Fiets" gelezen dat iemand die in het noorden woont in Belgie wou gaan fietsen, en dan naar een grote plaats in het zuiden ( ik weet niet meer welke) naar het politiebureau is gereden of zijn auto daar een tijdje mocht staan op hun parkee...