Als je thuis de havermout door een maler/mixer gooit (om het klein te hakken) dan hoef je het niet zo lang te koken. Kokend water erop gooien is dan genoeg. En dan koekt het dus ook niet aan je pannetje.
Ok, dus 18000 fietsen per jaar. Stel dat er 10 in een busje gaan, en we hebben 13 grensovergangen (dan tel ik alleen nog maar de snelwegen), dan rijdt er dus, per grensovergang, ongeveer om de drie dagen een busje met fietsen langs. Dat is niet echt veel.
Dat klopt helemaal Renel! Ik dacht dat het te moeilijk zou zijn als ik de informatie op het wegwijzer bordje had vervaagd.
Deze dan. Hier krijg je toch enorm zin van eens lekker iets cultureels te doen?
Venlo floriade theater?
Onderdeel van het klompenpad?
[/quote]

zekers, wales moet ook een keer gedaan worden. Zie in je verslag dat het daar net zo nat is als in Schotland. Maar geen midges toch?
[/quote]

Midges heb je in Wales ook. Ik heb geen verschil gemerkt tussen Schotse en Welshe midgets wat betreft intensiteit.
Poppink schreef:
wo 18 nov, 2020 02:02
Nog nooit reservespaken meegenomen op reis, die zijn alleen maar goed voor Scrabble.
Of mikado? Maar dat kan met spaghetti ook.
Toen ik een half jaar ging fietsen naar het Oosten ben ik 13 maart vertrokken. Het was toen nog best koud maar goed te doen. Na een paar weken was ik in Istanboel en in het binnenland van Turkije was de sneeuw net weg toen ik daar aankwam. Ik ontliep de ergste warmte in Iran en deed de Pamirs in Jul...
Luik?
Doe er nog eens eentje dan Willem. Kijken of het lukt zonder gps info.
Het cize-bolozon viaduct?
Haha, ik denk dat je daar goed aan gedaan hebt Tovenaar.
Helemaal goed! Het was net de Efteling, we keken onze ogen uit. Maar het was op een vreselijke manier best een charmante plek (geen auto's, veel plekjes om te zitten), en je moet wat in corona-tijd. Beurt aan jou!
Het is niet in Kroatië.
Ik vond de klederdracht van het beeld er Slavisch uitzien, dus ik zat aanvankelijk in de verkeerde richting te denken. Hier de volgende!
Nord-Fron kommune
Nedregate 50, 2640 Vinstra, Norway
+47 61 21 61 00
https://maps.app.goo.gl/v9DpUEMx4Zuij97y6
Peer Gynt standbeeld in Vinstra, Noorwegen.
Een gokje: Belgrado?
Dit forum lijkt me niet helemaal de plek waar je doe-het-zelven met fietshelmen moet willen promoten.