Poppink schreef:
wo 18 nov, 2020 02:02
Nog nooit reservespaken meegenomen op reis, die zijn alleen maar goed voor Scrabble.
Of mikado? Maar dat kan met spaghetti ook.
Toen ik een half jaar ging fietsen naar het Oosten ben ik 13 maart vertrokken. Het was toen nog best koud maar goed te doen. Na een paar weken was ik in Istanboel en in het binnenland van Turkije was de sneeuw net weg toen ik daar aankwam. Ik ontliep de ergste warmte in Iran en deed de Pamirs in Jul...
Luik?
Doe er nog eens eentje dan Willem. Kijken of het lukt zonder gps info.
Het cize-bolozon viaduct?
Haha, ik denk dat je daar goed aan gedaan hebt Tovenaar.
Helemaal goed! Het was net de Efteling, we keken onze ogen uit. Maar het was op een vreselijke manier best een charmante plek (geen auto's, veel plekjes om te zitten), en je moet wat in corona-tijd. Beurt aan jou!
Het is niet in Kroatië.
Ik vond de klederdracht van het beeld er Slavisch uitzien, dus ik zat aanvankelijk in de verkeerde richting te denken. Hier de volgende!
Nord-Fron kommune
Nedregate 50, 2640 Vinstra, Norway
+47 61 21 61 00
https://maps.app.goo.gl/v9DpUEMx4Zuij97y6
Peer Gynt standbeeld in Vinstra, Noorwegen.
Een gokje: Belgrado?
Dit forum lijkt me niet helemaal de plek waar je doe-het-zelven met fietshelmen moet willen promoten.
De meeste bothies worden beheerd door de Mountain Bothy Association. Sommige bothies zijn inderdaad van klimverenigingen oid, die zijn dan niet vrij toegankelijk. Ik maak er veel gebruik van vanwege het wisselende weer. Handig om in de route in te plannen, ook als je besluit er geen gebruik van te m...
Dat is helemaal goed! Ik woon er op een paar uur fietsen vandaan dus ik kom er regelmatig. Het is een heel leuk gebied om doorheen te fietsen, een beetje Schotland Light. Veel bothies in de buurt (oude huisjes in 'middle of nowhere' waar je gratis mag overnachten).
willem.m schreef:
di 16 jun, 2020 14:30
Okay, dus toch te makkelijk dat plaatje van Parijs.

Is jouw raadplaat toevallig Scar House Reservoir?

https://goo.gl/maps/u9F4JQGm9RXsVPAC9
Nee dat is m niet. Maar klinkt als een interessante plek.
Gezocht op Bugs Bunny Pixel Art France, zo kwam ik op Parijs en het Marais district. Vervolgens zag ik eenzelfde foto waarop de naam van de winkel stond.

Waar ligt dit hele fijne gravel pad? Naam van het bouwwerk in de verte volstaat.
https://goo.gl/maps/vVgjJLidDBfQUBoXA
95 Rue de la Verrerie, Paris,
Ik heb een fietslicht van Halfords. Ongeveer 55 euro, 1600 lumen, oplaadbaar via usb. Ik gebruik het licht zelden op de hoogste stand, en ik moet m na ongeveer vijf uur weer opladen. Al met al zeer tevreden omdat het licht erg makkelijk in gebruik is (geen dynamo of naafdynamo nodig). Het bijgelever...
Een bikepacker is een fietstoerist die niet met de anwb geassocieerd wil worden omdat dat instagram-technisch niet handig is. Toch?