Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Ik las dat de nachttreinen weer terugkomen naar verscheidene Europese steden.
We zouden graag zo naar Innsbrück reizen met de fietsen mee en dan fietsen naar Rome. Zou dat dit jaar al mogelijk zijn?
ik las dat er eind mei een nachttrein naar Berlijn rijdt. Zou die ook fietsen meenemen?
We willen van Brussel-Zuid naar Innsbruck met de trein en dan verder fietsen richting Rome. Na consultatie zie ik ICE-treinen. Geen probleem om in Innsbruck te geraken. Ik kan echter geen fietsen online reserveren. Hoe moet dit? En moeten de fietsen steeds gedemonteerd en verpakt worden? Dank voor i...
We willen in mei van Innsbruck naar Rome fietsen. Eens aangekomen in Rome met de trein terug naar Innsbruck met bagage en fietsen. Heeft iemand ervaring hiermee? Of is dit erg lastig?
Dank voor info.
Liefst B&B maar eventueel ook hotel. Mag een tiental kilometer van Maredsous liggen.
In april van dit jaar plannen we een fietstocht naar Maredsous met een vijftal fietsers. Wie kent een overnachtingsplaats in de buurt van Maredsous?
Dank voor info.
Schitterende foto's. Dat is alleszins een mooie reis.
Ja, de Sint-Jacobsroute. We hebben alle routes naar Santiago al gefietst, behalve dan de camino del norte.
Ik weet niet of de Noordelijke camino naar Santiago te fietsen is. Ik vind hiervan ook weinig info. Misschien te zwaar? Ook allicht geen gids?
Dank voor info
De Camino Francés is in die periode heel druk. Speciaal en gezellig is overnachten in albergues met de andere pelgrims. Dat is een must vind ik. Ik ondervond dat het overal moeilijk was om onderdak te krijgen wegens de drukte. Dit vooral als je nogal laat in de namiddag arriveert. Op de Zilverroute ...
Toen we, enkele jaren geleden, half mei door Andalusië fietsten waren we geschrokken van de nog kille temperaturen. Ook in de hotels was het niet echt warm want de verwarming stond niet aan. De fietstochten waren echter prachtig. Zeer mooie streek!
Enkele jaren geleden een gedeelte van die route gefietst. Het was een onverharde route en niet echt geschikt voor fietsen met bagage. Wel mooie natuur. MTB-fietsen zijn allicht beter voor een dergelijke trip.
Is die route te fietsen met bagage? Of is die enkel geschikt voor moutainbikers?
Bedankt voor de info!
Sorry, maar ik kan je geen bericht sturen. Het lukt me niet om je te bereiken. Ik vind geen contactadres.
Er is in België de populaire Vlaanderen Fietsroute. Je vindt info op het internet en er is hiervan een gids.
In Wallonië zijn er RAVels of rustige langeafstandswegen.
Er is een fietsroute Munchen-Praag die we volgend jaar willen fietsen. Kan men met de trein vanuit Praag terug naar vertrekpunt Munchen en de fietsen meenemen?
Ook in het Belgische Waals-Brabant is men bezig met het plaatsten van bordjes met knooppunten die aansluiten op de aangrenzende provincies. Het werk is echter nog niet helemaal voltooid.
Ik heb een GPSMAP 62s en ben er tevreden mee, heeft al veel dienst gedaan. De laatste tijd gaat het beeld soms enkele seconden weg en keert dan weer en dat is vervelend.
Ik heb het probleem dat alles op het scherm even (soms een minuut lang) weg gaat en dan weer tevoorschijn komt. Het is een Garmin map62s. Heeft dit ook met de satellieten te maken of is er iets anders aan de hand?