Behalve dat dit een mooie oplossing is, is het filmpje ook een heerlijk stuk slow tv 😀
Ik heb de tocht er eens bijgezocht op het forum en zag dat er voor een alternatieve route een linkje naar Bikenet gegeven werd. Daar staan alle tracks van deze tocht op zie ik. Zie https://www.bikemap.net/en/u/jaapdijk1/routes/created/ , momenteel op pagina 16.
Bert van Sprang schreef:
do 13 mei, 2021 23:15
De doelgroep is tegen die tijd allang ingeent :D .
Er moet meer toch even iets van het hart. Ook tijdens de alv hoorde ik de voorzitter dit meermaals zeggen. Er zijn ook leden van de Wereldfietser die voorlopig nog niet ingeënt zijn. Er zijn ook 30ers en 40ers lid.
Volgens mij kan je dit tegenwoordig direct zelf doen op de site: https://www.wereldfietser.nl/mijn-werel ... n-gegevens

Wel even inloggen met het account dat je een paar maanden geleden gemaild hebt gekregen.
De aanmelding van mij en Josephine is zojuist verstuurd.
Ik had vanmiddag StuBru opstaan tijdens het werk. Daar heb ik flarden van de persconferentie gehoord. Inderdaad gaat de grens op 15 juni weer open. Ook gaat de horeca weer open en mag er weer gewinkeld worden.
Hij is mooi. Ik zie alleen geen fietsen, maar veel sleetjes.
Van de natuurkampeerterreinen is een lijst beschikbaar van de terreinen die dicht zijn: https://www.natuurkampeerterreinen.nl/n ... ronavirus/
Leuk, ik heb er zin in. Worden de routes/tracks nog verspreid?
Alle deelnemers bedankt voor deze gezellige en leuke tocht.

Het was nat en winderig - of beter gezegd, zeiknat en stormachtig - maar dat kon ons niet deren. Ik heb ervan genoten, ik hoop de rest ook.
Leuk, en in een mooie omgeving. Miijn aanmelding is al doorgeven.
Aanmelding numero 20 is een feit. Gaan we vorig jaar overtreffen? De campingeigenaren hebben al toegezegd de verwarming aan te zetten, maar het KNMI gaat ook zijn best doen: vrijdag 14 februari tot en met vrijdag 21 februari Toenemende kans op een rustiger en droger weertype met geregeld zon. De tem...
Met de GPSmap64, en ook met de 62, heb ik ook wel eens gehad dat ze computer of de telefoon alleen als stroomvoorziening herkend wordt. In dat geval is een andere USB-kabel gebruiken vaak de oplossing, zelfs als de andere kabel voorheen wel prima gewerkt heeft.
Vanaf het eindpunt op zondag is station Ede-Wageningen maar 12 kilometer, en daar heb je geen last van de werkzaamheden. Dit is een intercitystation.

Hooguit is er een omleiding, maar je zit gaan in ieder geval niet met bussen.
Gezellig, inmiddels zijn we al met 10 fietsers. Wie wordt nummer 11? Het is immers carnaval!
De fiets is verkocht.
Ik ben even lang als jij, dus de maat zou goed moeten zijn.
Te koop: Santos Travelmaster 2.6, 19", Rohloff intern, riemaandrijving De fiets komt uit 2009, maar is in 2014 omgebouwd naar riemaandrijving. Het frame is daarbij vervangen. Dit is uitgevoerd door Bike4travel in Rotterdam. De Rohloff-naaf, de crank, de Tubus voor- en achterdrager en het stuur komen...
Veel plezier iedereen. Ik zit komend weekend midden in een verhuizing, dus ik heb ook veel pakjes uit te pakken.
Als organisator van de carnavalstocht zie ik dat het plannen van een rondje veel lastiger is dan een route van A naar B. Zeker in de wintermaanden zijn maar weinig campings open, waardoor de routemogelijkheden erg beperkt worden. Ik probeer de tocht en de begintijd wel zo te plannen dat het met de t...