Update met wat ik nog te koop heb: Waterzak: Nalgene waterzak 1L €10,00 - ongebruikt Lepper zadeldekje/ regenhoes €4,-- nieuw (in originele verpakking) Slot: Abus multiloop 210 inclusief 3 sleutels €15,-- - Boekjes: Hanzeroute deel 1 en deel 2 – per stuk €12,50,-- samen voor €20,-- - als nieuw Loire...
Bump
De Lamborghini blijft voor binnenfietsen en de Jeep voor rondjes rondom huis. Vrees wel dat beide nu een stuk minder kilometers zullen gaan maken.
Je moet iets doen om een beetje fit te blijven nietwaar.
Dank voor al jullie medeleven. Jan je slaat de spijker op z'n kop met "Soms is er nog hoop en stel je het uit tot het moment dat je moet erkennen dat het er niet meer in zit. Dat kan pijnlijk zijn maar door nu een drastisch besluit te nemen wordt je niet meer geplaagd met valse hoop. " Van...
Jurr & jwkeij - dank jullie wel. Het is niet anders en daar waar deuren sluiten gaan er ook weer nieuwe open.
Sylvia - heb je een pb gestuurd.
LHTJoost en Rick - het is helaas niet anders. Gelukkig kan ik wel weer een beetje rondfietsen maar meer dan een kilometer of 45 zal het voorlopig niet worden vrees ik.

Rick heb je net een PB gestuurd.
Hoi Maartje, Mijn neorair Xtherm is te koop - zie topic; https://forum.wereldfietser.nl/viewtopic.php?f=11&t=37200 . Mocht je interesse hebben stuur me een PB of laat het weten in de topic link. Dit is een link naar de mat: https://www.thermarest.com/ie/sleeping-pads/fast-and-light/neoair-xtherm...
Beste allemaal, Na veel pijn (letterlijk en figuurlijk) heb ik moeten besluiten om niet meer op fietsvakantie te gaan - mijn lichaam is afgelopen zomer in elkaar geklapt en herstel gaat de nodige jaren duren. Hieronder een lijst van wat ik, voor nu, te koop heb - alles is exclusief verzendkosten. Op...
Ik zit in de lappenmand en ben voorlopig niet in staat om mee te fietsen.
Heb afgelopen vakantie de 27 serie HA UL gebruikt en heb geen last gehad van aankoeken en dat wat er zat ging erg gemakkelijk af. Kan dus de HA prima aanraden.
En ik ook.
Ik vermoed dat het enigszins stroperig wordt, bij warm worden wordt het automatisch vloeibaarder.
Erik - dat vind ik een top plan.
Rond de 20 is prima - mooi :)

Weet niet of ik op de 22/29 ste al fit genoeg ben - ben herstellende van ben weer voorzichtig een beetje aan het fietsen.
Freem - had ik nog niet van gehoord.

Wat is voor jouw een normale snelheid? Voor mij is dat 20km per uur. Paar stops tussendoor klinkt goed.
Dat kan prima - heb mijn voeten meestal net wat naar buiten staan en merk dan niet dat ik daar geen ondersteuning heb.
Ben ook geïnteresseerd - maar zal wel aan de afstand liggen (max 70km) en de snelheid liggen.

En ja, bij Johan & Jorma starten is een tof plan - althans ga er vanuit dat je daar bedoelde, touttanami
Loknor - misschien contact opnemen met degene/ bedrijf die ze verzonden heeft zodat zij erachter aan kunnen gaan. Heeft bij mij in het verleden geholpen.
Ik had de mijne besteld voor Brexit een definitief feit was. En toen waren ze nog steeds niet goedkoop - iets van euro 120,--.