Volgend jaar in juli doen we heel waarschijnlijk de 'Midden Frankrijkroute' van Bordeaux naar Genève. Wij hopen alleen dat het niet te heet wordt in die periode.
Wij hadden deze zomer net hetzelfde aan de hand met KLM. Vertrokken vanuit Amsterdam waar de mevrouw aan de balie heel moeilijk deed over onze gesloten fietshoezen. Na veel gediscussieer en getelefoneer toch kunnen vertrekken met onze fietshoezen. Bij terugkeer 3 weken later vanuit Copenhagen geen e...
Volgend jaar zouden we in Zweden willen gaan fietsen (+/- 1300km). Kan ons iemand op weg zetten om een mooie fietsroute op te zetten? Wij hebben deze zomer wel de westkust gefietst (oa Kattegatleden). Dus nu liefst het binnenland of de andere kant van Zweden. Hartelijk dank.
Wij waren op de Rallarvegen op 10 juli. 20km de trein moeten nemen (tot Finse) wegens teveel sneeuw wat wel spijtig was. Inderdaad fantastisch mooi op de Rallarvegen.
Wij zijn super content van onze Nigor tent - GREAT AUK 2
Ik voel mij nu toch een beetje een winnaar :) Onze kruidvat flesjes zitten ook klaar met olie en vloeibare bakboter in de bepakking. Norway here we come!
Wij hebben net een nieuwe Koga. Is deze kleine staander nuttig of kunnen we die best verwijderen van de fiets? Lijkt ons niet echt nodig.
Wij gebruiken de flesjes voor lensvloeistof van het Kruidvat.
https://www.kruidvat.be/nl/kruidvat-opt ... f/p/840848
ik vind niet direct een mailadres om een privébericht te versturen :(
Ik ben geïnteresseerd. Ik stuur je een pb.
Vliegen naar Dubrovnik is ook een optie. Dan kan je zo Montenegro binnen fietsen en heerlijk genieten van de baai van Kotor. Vanuit Kotor de klim naar boven, enz, enz
En de Nigor Great Auk 2?
Wij zijn in december 21 teruggevlogen vanuit Sevilla. De scanner voor de fiets was super klein. Onze fiets was ingepakt in een zak en nog was de scanner veel te klein. Blijven aandringen is de boodschap en dan brengen ze je naar een speciale ruimte waar we wel de zak volledig moesten open doen (en d...
Bedankt!!!
Wie heeft een fietsroute van Oslo naar Gothenborg? Vanaf Gothenborg fietsen we dan zuidwaarts via de Kattegattleden.
Bedankt Bert. In Sevilla hadden wij tijdens het vorig kerstverlof veel problemen met de scanner. Was hopeloos te klein..
Bedankt voor de vele reacties. Al met veel maatschappijen gevlogen en eigenlijk nog nooit problemen gehad (wel met de grootte van de scanners op de luchthavens). KLM is voor ons de eerste keer; we zijn benieuwd. Fiets is telefonisch gereserveerd; dit lukte niet met de knop op de website.
Heeft er iemand nog recent een fiets meegenomen met KLM? Niet eenvoudig om dit te boeken vind ik. Hoe had je de fiets verpakt? KLM lijkt mij niet zo fietsvriendelijk.
Van Bergen in Noorwegen naar Oslo en van daaruit verder zuidwaarts naar Zweden/Denemarken. Fingers crossed.
Als alles goed meezit zullen we ons plan (Bergen > Oslo > verder naar Zweden) doorzetten deze zomer. We houden jullie op de hoogte van de hoogtemeters. Bedankt aan allen voor de reacties.