Ik weet niet precies waar dit draadje over gaat en waar het naartoe gaat. Wel respect voor je doorzettingsvermogen. 💪🏻
Crest?
Als ik zie hoe dit topic ontspoort ga ik me maar beperken tot specifieke fiets-gerelateerde zaken (als ik me in kan houden). :cry:
Fedor schreef:
vr 14 jan, 2022 17:51
blokdoorn schreef:
vr 14 jan, 2022 16:24
Het is hoog tijd dat er weer meer gefietst gaat worden, laat het voorjaar maar komen!
Het is deze dagen anders perfect weer voor een mooie fietstocht :)
Zeker…van zonsopkomst tot zonsondergang. Wel koud 🥶
Was ook te warm :wink:
Ik heb een E-werk met losse bufferaccu. Blijkbaar tikje off-topic dus.
Morgen komt een vriend de boel doormeten. Hopelijk geeft dat antwoord op mijn vraag. En een oplossing.
Een originele bufferaccu. Een nieuwe.
Bedankt voor het meedenken maar het ligt niet aan mijn telefoon. Mijn eTrex doet het ook niet. Die doet het wel met een powerbank.
Aha...draadje gaat ontsporen :roll:
[Nog even goed testen maar het lijkt te werken. te vroeg gejuicht...ik weet het echt niet meer. Graag meedenken gevraagd aan mensen met verstand van elektriciteit Alles is nieuw, behalve mijn naafdynamo. Dus ook de bekabeling. Vanuit mijn naafdynamo loopt een kabel naar de omvormer ingesteld op 5,6...
[Nog even goed testen maar het lijkt te werken. te vroeg gejuicht...ik weet het echt niet meer. Graag meedenken gevraagd aan mensen met verstand van elektriciteit Alles is nieuw, behalve mijn naafdynamo. Dus ook de bekabeling. Vanuit mijn naafdynamo loopt een kabel naar de omvormer ingesteld op 5,6...
Top idee...ik zou me het meeste zorgen maken over het laatste: dat ie ineens weg is. #wittefietsenplan
Speeder300 schreef:
ma 10 jan, 2022 13:24

Ik zag laatst in die documentaire dat ze in Denemarken de vliegtuigen eerst naar de startbaan duwen, om ze vervolgens daar pas te laten starten.
Het is een begin...nou even doorpakken en de vliegtuigen ook naar de landingsbaan duwen. Dan zijn we er. :twisted:
Klinkt nog niet als een geschikte reisband.
Komt de keuze voor een racefiets voort uit voorkeur of bij gebrek aan een andere fiets?
Nog nieuwe ervaringen?
Verder heb ik de indruk dat de plaksetjes niet te krijgen zijn. Mogelijk ergens in het Suez-kanaal blijven steken? Zonder plaksetje wil ik er zeker niet mee op reis gaan.
Ik rij sinds kort vanwege de grotere geclaimde lekbescherming met Aerothan binnenbanden en vraag me wel af of een tweede reserveband daarbij ook nog nodig is. Dat wordt ook wat erg begrotelijk. Interessante optie die ik nog niet kende. Top! Vraagje: als hij dan toch lek gaat, kan ik hem dan goed pl...
Niet fiets gerelateerd, dat klopt, wel kletspraat. Waar ik me overigens wel aan stoor is dat er een aantal fietsers zijn die niet weten wanneer een woord op d of t eindigt. Heel simpel. Denk altijd: ik fiets, jij fietst, dan heb je al een uitgang. Bij woorden als verzorgd helpt het om het bijvoegli...
Marjan schreef:
wo 05 jan, 2022 17:06

Maar het is inderdaad niet de meest overzichtelijke site, het is gemakkelijker om op een mooie plek je tentje op te zetten.
Ik mis vooral een overzichtskaart. Dat maakt het haast onmogelijk om goed in te schatten of er een geschikte locatie in de buurt is.