Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Nou wil ik zelf de trein van Rome naar Siena nemen incl fiets. Via bovenstaande link lukt me dat niet. Iemand een idee of dat last minute op het station te regelen is?
Met de boot van Texel naar Vlieland lijkt me een Prima optie. Helaas al 2 keer daar gestaan dat ie niet voer vanwege het weer of onvoldoende passagiers.
Ik vind dit:
"Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2023 kun je eindelijk weer over de Afsluitdijk fietsen en wandelen. Voor het eerst is een deel van het nieuwe fietspad langs de Waddenzeezijde geopend. Na het weekend is het volledige fietspad afgesloten tot 2025".
IMG_0045.jpeg Meer afgelopen weken dan vandaag en met de nodige hulp van een vriend. Eerst overwogen afscheid te nemen van mijn LHT en over te stappen naar een Disc Trucker. Kon toch geen afscheid nemen. Bedacht door te fietsen met de LHT. Toen bleken de velgen versleten. Deze vervangen. Toen bleek...
Nieuwe eigenaar is al gevonden, via het forum 😀
Yep…dank je.
Is geen kant-en-klare fiets idd.
Hallo allemaal, ik bied mijn Surly LHT-frame met wielset, Tubus-dragers en stuur te koop aan. De balhoofdset is uit het Fram verwijderd omdat he defect was. Fiets is 12 jaar oud. Destijds heb ik deze fiets tegelijk gekocht en opgebouwd met een vriend die de fiets veel minder gebruikt heeft. Ik heb z...
Fedor schreef:
za 23 mar, 2024 17:54
Eric op de Fiets schreef:
za 23 mar, 2024 07:45
Het systeem mag niet worden gebruikt op snelle e-bikes tot 45 km/u.
Hoe zit het dan als je sporadisch 60+ rijdt?
Zolang dat bergop is, is er niks aan de hand 😉
Nog en vraag over mijn 530. Om meer overzicht te hebben, bijvoorbeeld bij afwijken van de route, heb ik auto-zoom uitgezet. Nu kan ik met de knoppen linksonder in- en uitzoomen. Die knoppen gebruikte ik tot nu toe om te scrollen tussen pagina’s. Hoe moet dat nu? Joost, hoe bevalt de 530? Hoe lang g...
Binnenzakken van mesh ofzo helpen enorm inderdaad. En wat mij helpt is om mijn tassen daarbij op de fiets te laten. Aan de fiets vast met tieraps bijvoorbeeld.
De foto of de fiets (boven de bank)?
Wat mijn betreft is geen stuurtas ook een prima keuze.
Echt niet alleen e-bikes met verstralers.
Verlichting kan heel verwarrend zijn. Ik kom nu geregeld hardlopers tegen met een felle hoofd lamp of een felle lamp op hun borst. Voordat ik door heb waar ik mee te maken heb, ben ik al vlakbij en dat kan gevaarlijke omstandigheden opleveren. De hardlopers hebben ongetwijfeld het idee heel goed bez...
Helemaal eens…mijn handen jeuken soms om een pomp te pakken en aan de slag te gaan.
Leon schreef:
vr 08 mar, 2024 21:58
Wat ik wel weet is dat menige fietser in de stad en daarbuiten bijna met zijn/haar/hun achterband op het asfalt rijdt, wat toch niet erg optimaal is.
Je bedoelt vast iets anders 🤔
Zeker goed om te voorkomen dat de druk te laag wordt. Daar heb je je duim en een pomp voor nodig. Geen drukmeter.
Ai…wat jammer dat het voorlopig niet doorgaat. Ik had al het idee dat de aanmeldingen niet hard gingen 😟
Wellicht omdat je meer tent voor je geld krijgt als gewicht er minder toe doet.
Wat me het minste aanspreekt, is het vastbinden van je fiets aan je tent. Ik zie heel veel schade aan mijn tent voor me.