Yamadori schreef:
za 04 feb, 2023 17:27

Daarentegen ben ik wel één van de weinigen die in een woonwijk daadwerkelijk maar 30 rijdt. Op 80 wegen haal ik zelden in en rij ik vrijwel nooit te hard.
Na meetcorrectie enzo? 🤓
Jurr schreef:
za 04 feb, 2023 17:47
Het is vaak net alsof je in de kantine van GroenLinksVanDeArbeid of de PartijVanDeDieren zit hier, helaas.
Deels…en misschien wat advocaten van de duivel.
Ik zeg niet dat ik iets nieuws lees :roll:
Als je de tellerafwijking van veel auto's meeneemt kun je vaak wel een stukje hoger aanhouden op de teller voordat je die daadwerkelijke snelheid rijdt. Te checken door op een rechte weg een bepaalde snelheid te rijden en dan kijken wat de GPS aangeeft. Of op een rechte weg de hectometerpaaltjes te...
Als het ooit misgaat met de mensheid is voorspeld dat de mensen die 'overblijven' zullen gaan zeggen: 'Hoe konden de mensen in die tijd zo dom zijn, om de populatie niet ZELF onder 'controle' te krijgen.' Ik snap je opmerking niet binnen dit draadje maar volgens mij spreek je jezelf tegen. Want het...
Ga er maar vanuit dat met de hand schrijven een voorbijgaand fenomeen is. Ik ben niet echt jong meer, schrijf beroerd en het wordt er niet beter op. Meer dan een boodschappenbriefje en een kaartje aan mijn moeder schrijf ik niet.
Natuurlijk is het niet alleen kommer en kwel. Ik heb het mn over de bebouwde kom.
Ik vind de smalle fietspaden in DL, vaak links van de weg voor 2 richtingen, met gevaarlijke randjes zeker niet tof. Polen was echt gevaarlijk op de doorgaande wegen (incl R1).
Blijkbaar moet ik erbij vermelden dat ik ruime ervaring heb om mijn argumenten kracht bij te zetten. Bij deze.
kwootje schreef:
di 31 jan, 2023 18:28
De toestand van de fietspaden en wegen in dat deel van Polen was voor ons prima; net alsof we in Duitsland waren.
Ik vind een vergelijking met de fietspaden in Duitsland nou niet bepaald een aanbeveling.
Een Wicki-up 4 van Nigor weegt 3 kg en bij de stok kan je staan als je niet langer dan +/- 1.80 bent. Anders kan je nog steeds staand een broek aantrekken. Verder een zee van ruimte. Te gebruiken met hele of halve binnentent. Die laatste moet je los erbij kopen en heeft mijn voorkeur Ik weet niet of...
Oké…wist ik niet.
Hoe dan? 😎
Toch maar vast een nieuwe:
2DC5C815-05F9-4FD7-8BFA-BDA6AD7F6F88.jpeg
Ik heb met de foto op google gezocht. Of overtreed ik daarmee een spelregel? Was namelijk vrij eenvoudig.
Sint barbarakerk Bunnik?
Beetje inflatie maar nog steeds interessant.
willem.m schreef:
za 28 jan, 2023 14:17

Zie voor mijn review verder de link die ik al heb gedeeld. Ik heb aan dat uitgebreide topic eigenlijk weinig toe te voegen.
Ik kwam mezelf daar ook al tegen. Was ik alweer vergeten 😊
Ik vraag het omdat Wahoo blijkbaar geleverd wordt met alle kaarten van de wereld. Die kan je er desgewenst weer afgooien en op ander moment terugzetten. Ongeveer zoals ik dat gewend ben van Osmand op mijn iPhone. Dat gemak bevalt me wel.
En hoe zit het met kaarten en kaartupdates bij de 530? Ik ben niet zo kritisch wat kaarten betreft maar gebruiksgemak waardeer ik wel.
Zo lang als met de Etrex gaat niet lukken maar 2 dagen zou wel fijn zijn.