Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Ja, maar geen goede. Na verloop van tijd (binnen enkele maanden) gaan ze lekken en krijg je er niet meer vanaf. Ik gebruik u weer de oude en trouwe pleisters met solutie.
De GPSmap 62 heeft geen bluetooth oid (wel ANT maar dat kan mijn telefoon weer niet aan). Blijft dus over: adapter + kabeltje.
De fiets is verkocht.
Voor Android inderdaad een adapter van USB-mini naar USB-A (female), en daarin dan de gewone USB-Garmin kabel.
Met een adapter is het prima gelukt. Wel even zoeken waar de telefoon de tracks opslaat aar op mijn android telefoon gevonden in main storage/data/net.osmand/files/tracks. Daar de betreffende track(s) kopieren en plakken in home/GarminUSB (of zoiets).
Bedankt.
Het toestel is niet te vinden in Garmin Connect. Ik ga proberen het met een kabeltje te doen
Ja, ik gebruik OSMand icm BRouter. De hamvraag is hoe krijg ik de file op de Garmin (kan alleen via een kabel).
Ik ben van plan om mijn GSM te gebruiken om onderweg tracks (gpx) te maken en deze vervolgens op mijn Garmin GPSmap 62 te zetten om ze onderweg te kunnen gebruiken. Dat ivm beeld en de duur van de batterijen van de GPS.
Heeft iemand hiermee ervaring, mn met het overzetten van de gpx files naar de GPS?
Ik had in het begin iets dergelijks met mijn oude Idworx. Ik deed het volgende: * kettingkast helemaal open maken, zodat je kunt zien hoe de ketting loopt. * kijken waar de ketting ev. aanloopt tegen de kast * zo nodig de ketting spannen, zodat er nog maar weinig hoogtebeweging in de ketting zit * d...
De fiets is nog steeds te koop, zie nu https://www.marktplaats.nl/v/fietsen-en ... asy-rohler
Ivm beëindiging van fietsen in de bergen met volledige bepakking bied ik mijn Idworx Easy Rohling te koop aan. Fiets voor trekking met voor en achterdragers, zeer stabiel. Fiets is intensief gebruikt en dat kun je hier en daar zien, maar alles werkt zoals het hoort. Alu frame en voorvork, Rohloff 14...
Nogmaals @Sjefke:
Helaas, maar er zijn geen onderdelen meer te leveren voor het type riem dat op de fiets zit. Moderne riemen hebben een soort geleiding en passen dus niet meer op oude tandwielen.
@Sjefke,
Dat is precies wat er aan de hand is. Ik neem het met de fietsenmaker op. Bedankt.
De Trek woon/werkfiets van mijn dochter is/was voorzien van een riem aandrijving. Weinig tot geen onderhoud dacht ik bij de aanschaf. Enkele weken geleden begonnen de problemen: de riem/achtertandiel sloeg door. Wat bleek? Het tandwiel dat met 4 tanden de achternaaf aandrijft bleek versleten. De tan...
Vervallen dus
Als je in Zuid Limburg een uitstekende fietsenmaker zoekt, ga eens naar Jean Habets in Schin op Geul !
Let op, de Edelux lamp kent volgens mij 2 uitvoeringen, nl. AC en DC. De dynamo levert AC, dus als je een DC versie hebt moet er nog een kastje tussen. Ik meen dat de witte tekst op de lamp meldt welke versie het betreft.
remkabel werkt prima ook zonder nood.