Degelijke waterdichte en modderproof case voor iPhone 8 (of vergelijkbaar formaat). Merk: Ultimate Addons. Inclusief beugel.
Prijs €25,-

Groet, Tim
Ik doe 25 000 km met een riem (CDC Santos).

Groet, Tim
Groot nadeel va een leren zadel vind ik regen en nattigheid. Het zadel wordt klam en gaat afgeven. Ik ben ongeveer een jaar geleden overgestapt van een B17 naar een SQlab604. Had ik veel eerder moeten doen.

Groet, Tim
Had ik dat geweten Eric. Inmiddels is de riem uit Duitsland binnen.

Groet, Tim
... en de riem via Ebay besteld in Duitsland. Goede tip voor fietsers die nog een CDC-riem zoeken. De verkoper heeft er nog meer liggen. Nogmaals dank voor de tip. Nu nog hopen dat de riem op tijd arriveert.

Groet, Tim
Dank Jurriaan, meteen contact opgenomen.

Groet, Tim
Dank voor de tip daulagari. Deze site kende ik nog niet. Er wordt helaas geen losse 122-riem verkocht, alleen in combinatie met gatwielen, maar ik ga contact opnemen.

Groet, Tim
Fijne fietsvrienden,

Heeft er iemand nog een oude Gates riem liggen (dus niet de nieuwe centre track) met 122 tanden? Ik neem deze graag over.

Groet, Tim
Beste wereldfietsers, Dit najaar ga ik fietsen langs de Nijl in Sudan, tussen Wadi Halfa en Khartoum. Het meeste zal asfalt zijn, maar daarnaast ook wel gravel. Welke buitenland adviseren jullie? Ik heb een Santos TM 2.8, die een maximale banddikte van 42 mm kan hebben. Ik krijg graag advies. Groet,...
Beste mensen,

Wij hebben het plan om langs de Nijl van Wadi Halfa naar Khartoum te fietsen. Zijn er forumleden die dit gedaan hebben? We vragen ons vooral af hoe fietsbaar het gedeelte van Merowe naar Abu Hamed is. Iemand daar ervaring mee? Ik heb bij de landeninformatie gekeken.

Groet, Tim
Eind juni wil ik fietsen van Maastricht naar Verdun. Daar zijn niet of nauwelijks knooppunten. Ik vrees dat ik langs de Maas in vrachtwagenverkeer terecht kom. Weet iemand een leuke route?

Groet, Tim
Balen Jeroen!

Mij overkwam anderhalf jaar geleden hetzelfde; zwarte Santos weg. Ik had nog net een verzekering lopen, maar dat zal bij een fiets uit 2007 niet het geval zijn.

Succes ermee! Groet, Tim
@hombug: wastie verzekerd?

Groet, Tim
Ik heb een sportbril op sterkte (multifocaal kan ook) van Swiss Eye. Bevalt redelijk goed:
http://www.swisseyeshop.nl

Groet, Tim
Al gemeld op www.verlorenofgevonden.nl?

Groet, Tim
Je kunt met behulp van je achterrem (Magura HS33 neem ik aan) makkelijk controleren of je wiel goed recht zit. Draai het wiel rond en controleer de afstand tussen de velg en de remblokjes. Als deze mooi constant is (en links en rechts gelijk) dan zit het achterwiel recht. Mijn achterwiel heb ik wel ...
Helemaal waar!!

Groet, Tim
Soms, en alleen in de winter als het rond het vriespunt is, heb ik last van een riem die een wat zoevend en schurend geluid maakt. Tip van mijn FM (en volgens hem van Santos).... een kaars. Smeer de riem met wat kaarsvet (koud, niet aansteken!) door de riem langs een kaars te halen. Werkt bij mij go...
Vlak voor de diefstal is de Rohloff-naaf gereviseerd in Duitsland en samen met de fietsenmaker daarna uitgebreid de toestand van de riem bekeken en deze (de riem, niet de fietsenmaker) toonde nauwelijks tekenen van slijtage.

Groet, Tim
Afgelopen zomer is mijn Santos TM 2.8 gestolen. Er stond 22000 km op de teller en de riem was nog (lang) niet aan vervanging toe.

Groet, Tim