Helaas ontbreek ik dit keer. Hoop in april weer aan te sluiten.
Helaas, vertrek de 3e vroeg naar Albanië, dus dan volop bezig met laatste voorbereidingen . Hoop in september eindelijk weer een keer aan te kunnen sluiten.
Het was een mooie, fijne tocht. Dank je Gerben!
Inderdaad 11:00 uur Kopi Susu is vertrek. Tot zondag :)
Dank je Frank! Jammer dat je er niet bij bent.

groet,Jaap
De routeplanner-gps-functie slaat nog wat op hol bij het idee, maar mijn idee voor komende zondag is als volgt: http://bit.ly/1w15o8J Ik zal proberen er voor zondag nog een werkend gps-bestandje van te maken. Maar zoals al te zien is, niet te lang dit keer, op speciaal verzoek. Voor de liefhebbers i...
Hoeveel tijd nemen de rondjes Utrecht zo doorsnee in beslag ? Daar zit nog wel wat variatie in afhankelijk vooral van hoe lang we onderweg stoppen. Maar vertrek om 11 uur, en meestal zo rond uur of vier terug. Het is mijn bedoeling om het rondje van de zevende iets korter te maken dan gewoonlijk om...
Leuk. Ik hoop er ook eindelijk weer een keer bij te zijn!
Euh is de eerste zondag van september niet de 7e? En daarmee de 8e een maandag?

Ziet er wel uit als een leuk rondje in wording, die eerste zondag van september. Helaas zit ik die dag al elders.

Jaap
Gewoon lekker toelaten, mits onderwerp ook maar enigszins in de juiste richting in. Een richtlijn dat topic-titel moet beginnen met ENQUETE of iets dergelijks lijkt me dan weer niet slecht.
Wat nou weer geen spectaculair reisverslag naar verre landen. Dit is pas van ver komen en ver gaan. Hulde aan jouw doorzettingsvermogen. En dat je veel mag blijven genieten van deze prestatie en er nog vele aan toe mag voegen.
Als ik het zo lees, heb je problemen met lekken rond ventiel, dus niet aan kant van raakvlak met nieuwe buitenband. Naast de manier van pompen (zou niet mogen, maar toch) kan ik me dan nog voorstellen dat wellicht velglint er niet lekker in ligt.. heb je daar al eens goed naar gekeken?

Jaap
In welk gebied wil je een route plannen? Dat bepaalt nogal wat het antwoord op je vraag is. Is het alleen voor Nederland dan is de tip van Frank een goede, maar buiten Nederland (behoudens een klein stuk grensgebied) is het nou niet direct goed mogelijk daarmee te plannen.
Ik probeer zeker aan te haken. Als dan ook vegetarische keuken.
Begrijp ik het dan goed dat bij voertuigen waar er sprake is van trapondersteuning en deze trapondersteuning niet stopt bij 25 km/h, het zuiver van de typegoedkeuring afhangt of er sprake is van een snorfiets (zonder helmplicht) of een bromfiets (met helmplicht). En dat - in theorie - een fiets die...
Wat je zaterdag aan kilometers doet moet je helemaal zelf weten Frank ;)

ZOndag gaan jullie zo te lezen voor de 75km.
Helaas zal ik als organisator er zelf niet bij zijn blijkt nu :( Ik was al wel wat op pad met het opzetten van een route, aan jullie of jullie die nu willen doen of niet. Wat ik had staat hier: http://www.bikely.com/maps/bike-path/rondje-utrecht-6-april of http://routeplanner.fietsersbond.nl/#route?...
Op zondag 6 april maakt het rondje Utrecht de kust onveilig. Geen rondje dus maar een lijn van Utrecht naar het strand.

We vertreken om 11 uur, waarschijnlijk vanaf het Ledig Erf. De exacte route is nog in de maak en wordt hier gepost zodra deze duidelijk is.
Jan dank voor de route!
Allen dank voor de gezellige dag :)

En ik zie hopelijk de meesten van jullie weer als we in april de kust onveilig gaan maken.. (ik zal daar binnenkort een draadje over maken)

Jaap
Ziet er uit als leuk rondje. Vorige week toevallig heel fors stuk van dit rondje ook gedaan en beviel goed.
Ik hoop zondag dan ook weer aan te sluiten.

groet, Jaap