Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Gevraagd: Noordzeeroute, gedeelte Denemarken - Forum Wereldfietser

Gevraagd: Noordzeeroute, gedeelte Denemarken

TE KOOP GEVRAAGD.

Het Bikeline-boekje van de Noordzeeroute in Denemarken, uitgeverij Esterbauer. Ruilen kan ook voor kaarten en boeken die ik heb.
Aan alle lezers die deze route ook willen fietsen,

Ik heb deze route inmiddels gefietst. Je hebt geen boekje nodig van de Noordzeeroute in Denemarken. Zonder boekje gaat het prima, gewoon de bordjes van route nummer 1 volgen. Een goede (gratis) kaart met campings heeft het verkeersbureau van Denemarken (daar zijn veel meer campings vermeld dan in het Bikeline boekje). Op deze kaart is de Noordzeeroute, en andere lange routes, ingetekend, zodat je het verloop van de route weet.

Houd er wel rekening mee dat zeker 70% van de route onverhard is. Men stuurt je letterlijk het bos in!
Houd er wel rekening mee dat zeker 70% van de route onverhard is. Men stuurt je letterlijk het bos in!
Onverhard betekend niet zonder verharding. Vorig jaar was het prima fietsen op de verharde fietspaden en rustige wegen in Denemarken. Niet te smalle (race)bandjes monteren en je kunt er prima fietsen met baggage.

Er zijn ook kampeerplekken in het bos waar je kunt overnachten. Niet overal staat een waterpomp op de kampeerplek. Wat extra water meenemen om te koken.

Eric