Additionally, paste this code immediately after the opening tag: kasteelovernachting op de weg naar het zuiden - Forum Wereldfietser

kasteelovernachting op de weg naar het zuiden

Zoals iedereen weet ga ik in juli met de tandem naar Zuid-Frankrijk via de route van Benjaminse / groene weg... Om mijn vriendin te verrassen wil ik 1 nacht in een kasteel overnachten.
Weet iemand een enigzins betaalbare mogelijkheid of alternatief dat ook de moeite waard is.

BEDANKT
kwoensj schreef:Zoals iedereen weet ga ik in juli met de tandem naar Zuid-Frankrijk via de route van Benjaminse / groene weg...
Nee hoor.....Ik wist het niet ! :lol: :lol:
Dit wat? http://www.graafvanmontecristo.nl
Het is niet ver, dus noem het een goede start van je reis.
Leon

inderdaad ideaal, helaas reeds volledig volzet in de periode die wij willen gaan... :(

En dit?Afbeelding
Ik neem aan dat je haar echt verrassen wilt, niet zo'n opgepimpt plattelandshuisje met drie oleanders ter weerszijden van de ophaalbrug.

Leg vooraf contact met een medewerker die wat in de melk te brokkelen heeft, ga daar dan 14 dagen werken in de tuin (stage van Larenstein).
Iets dergelijks als voorbeeld.
Kost wat moeite en voorbereiding maar de hartelijkheid die er af spat t.a.v. een te behagen vriendin... peanuts.

Succes!!!!
P.S. Hele historie van intriges maakt verblijf extra pikant.

Het hoogste kasteel van Frankrijk : http://www.chateau-brissac.fr/

Een fabuleuze setting, decor en interieur. De kasteelheer, de hertog van Brissac leeft er ook nog werkelijk met zijn familie.
De suite is wel prijzig, maar ach, met wat kamperen heb je dat er onderweg al lang uitgehaald :lol: .
Liever één big splash en voor de rest low budget, dan de hele tijd een middelmatig comfort nastreven.

Ligt dat hoogste kasteel van Frankrijk aan de route dan? Anders is het 390 euro dokken en flink omrijden. Maarre zegt het Benjaminse boekje zelf dan niets over bijzondere overnachtingsmogelijkheden?

http://www.les-castels.com/ Dit zijn campings bij kastelen.

willem.megens schreef:Ligt dat hoogste kasteel van Frankrijk aan de route dan? Anders is het 390 euro dokken en flink omrijden. Maarre zegt het Benjaminse boekje zelf dan niets over bijzondere overnachtingsmogelijkheden?
Dat weet ik niet. Maar als je toch naar iets bijzonders op zoek bent, rij je daar gewoonlijk wel een stukje voor om. "Vaut le détour" zegt de Michelin dan letterlijk :wink: . Zeker met dit soort prijzen moet je overtuigd zijn, en ben je des te meer bereid om de kilometers af te malen.