Additionally, paste this code immediately after the opening tag: batterij en gsmlader op zonne-energie - Forum Wereldfietser

batterij en gsmlader op zonne-energie

Ik heb me al sufgezocht op internet en ook dit forum maar vind niets wat me echt vooruit helpt.

Wat ik zoek is een batterijlader (AA) op zonne-energie. dit omdat de nieuwe garmin colorado batterijen eet en ik niet elke dag 4 nieuwe batterijen wil kopen. Ook via een snellader wil ik dit niet doen, aangezien je er op de camping dan steeds moet bijzijn.

Daarnaast wil ik van tijd tot tijd mijn gsm opladen (via mini-usb). Ik zag dat de powermonkey hier perfect toe in staat is, maar die kan dan weer geen aa-batterijen opladen.

Iemand hier die me kan helpen

owja, naafdynamo is geen optie :-)
kwoensj schreef: owja, naafdynamo is geen optie :-)


;)

:shock: Dan moet je op een wandelforum wezen :shock:

Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee maar via googlen kwam ik op deze site uit, een zonnepaneel die zowel batterijen als je mobiel kan laden.

http://www.nigelsecostore.com/acatalog/ ... arger.html

Op onderstaand forum staat er ook een aardig verhaal over. Met name de I-sun en de E-sun zijn populair. Ervaring is echter dat zelfs zonnencellen een dag lang achter op de fiets in volle zon nog niet genoeg opleverd.

http://forum.gps.nl/viewtopic.php?t=149 ... d41b42f704

Wouter

Ik heb ze te koop gezien bij Spacsport in Nijmegen.
En de anwb heeft ze ook. Maar die waren wat zwaarder.


Verder heb ik ergens oop internet een hoes voor over je fietstas gezien die in groten zonnecel is. Maar die was erg prijzig.

Succes.
Betty