Additionally, paste this code immediately after the opening tag: mountainbikes huren in Bangkok - Forum Wereldfietser

mountainbikes huren in Bangkok

Landeninfo schreef:Onderdelen en reparatie

• Koenie (2006): "Pro Bike blijft natuurlijk DE fietsspecialist in Bangkok, maar ik heb vandaag een heleboel fietsenzaken ontdekt op de Luang Road, tussen de kruispunten met Worachak Road en Yukhol 2 Road (in de buurt van het Klang Hospital). Sommigen heel eenvoudig, andere hadden toch wat spul van Cat Eye, en zelfs degelijke fietscomputers van VDO, etc."
Hallo,

We gaan met z'n tweeën in November naar Bangkok en willen daar mountainbikes huren waarmee we een rondreis van vier weken via Laos willen maken.

Weet hier iemand verhuurders in Bangkok die betrouwbare fietsen verhuren voor een lage prijs? De prijzen van Probike vind ik b.v. ronduit belachelijk. I ben drie jaar geleden in Chiang Mai geweest en de huurfietsen daar waren van redelijke kwaliteit en betaalbaar.

Desnoods willen we onze eigen fietsen meenemen maar dat schijnt ook erg duur te zijn als je met een goedkope maatschappij vliegt.

Bij voorbaat dank voor jullie tips. Mvg,

Jörg.

Eigen fietsen meenemen in het vliegtuig valt best wel mee.
Ik vlieg dinsdag met LTU vanaf dusseldorf naar Bangkok. Het meenemen van een fiets kost 30 euro.

Iemand al iets wijzer? Ik wil zelf ook volgende week al naar Thailand om een rondje Laos te fietsen maar ik heb zelf (nog) geen geschikte fiets. Zou je niet beter in Bangkok een fiets kunnen kopen? Moet toch veel goedkoper zijn zou ik zeggen. En huren... kun je niet beter kopen als je voor een aantal weken/maanden gaat? En dan misschien de fiets dan weer terugverkopen daarna...

Hier moeten toch meer mensen ervaring mee hebben??

Mervin