Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Kampeer app voor Denemarken? - Forum Wereldfietser

Kampeer app voor Denemarken?

Heeft iemand ervaring met kamperen in Denemarken? Via welke (liefst gratis) app vind je de beste campings?
ik gebruik de volgende site. Kwestie van gps-track inladen en hij toont de campings langs je gps-track:
https://lijsttrekkers.be/camping-selector/

Ook op de site 'brouter.de' kan je de layer 'campings' aanvinjken, toont ie ook campings op het getoonde deel van de kaart; al is dit wel wat traag (zeker op slechte internetverbinding).

en aanvullend google maps; al is dit de laatste tijd gigantisch . geworden. als ik namelijk zoek op 'camping' komen er tegenwoordig dusdanig veel advertenties van niet-ter-zake doende opdrachten op de kaart dat het eigenlijk waardeloos is geworden...

apps gebruik ik niet... :oops:

En wat betreft 'de beste'... dat moet je zelf maar uitzoeken, wellicht is mijn smaak anders dan die van jou :lol:
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=nl&pli=1

Gebruik de shelter-app, zie bovenstaande link voor play-store. Zijn voornamelijk shelterplekken/wildkampeerplekken: soms moet je reserveren/ een kleine vergoeding betalen, soms hoeft dat niet. Soms zijn er wat extra faciliteiten (water, toilet, elektra), soms ook niet. Dat staat per plek wel aangegeven.

Gewone campings in Denemarken zijn prima, maar - net als alles daar - redelijk aan de prijs. Ik zou die gewoon zoeken via Google Maps oid, zodra je weet in welk specifiek gebied je ongeveer een camping wilt.
Ik ben ook een fietsvakantie Denemarken aan het plannen. De shelter app moet ik nog downloaden maar tot nu toe heb ik voldoende aan deze manier van uitzoeken en plannen: op https://ruter.dk/route/vestkystruten ga je naar de kaart, klik je op de i linksboven en selecteer je Accomodatie. Dan zie je ook een behoorlijk aantal shelters en campings.

Ik richt mij vooral op overnachten in de shelters dus ik plan van shelter naar shelter met in ieder geval één supermarkt op de dagroute (en die zie je door Food and Drink aan te vinken). Ik volg dit topic wel om andere tips ook mee te nemen :wink: