Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Van Boedapest naar Gyula - Forum Wereldfietser

Van Boedapest naar Gyula

Hallo,

Wij zijn van plan om dit jaar de Limes 3 route te fietsen. Nu overwegen we om naar Boedapest te vliegen. Vandaar hebben we meerdere keuzes: met de trein naar Gyula of het stuk van de Limes 2 route te volgen van Boedapest naar Gyula.

Mijn vraag is: Wat is de afstand van Boedapest naar Gyula als we de Limes 2 route volgen?

Overigens zijn andere suggesties om naar Gyula te gaan ook van harte welkom.

Groeten,
Agnes

Wij fietsten vorig jaar een deel van de Limes. Met Wizzair konden we héél goedkoop vliegen van Charleroi naar Budapest. In het station Budapest-Keleti namen we de trein naar Békéscsaba, we hadden niet gereserveerd maar konden zonder enig probleem tickets kopen en onze fietsen meenemen. De treinrit duurde ong. 3 uur. In Békéscsaba konden we enkel een weg op die eigenlijk voor fietsers verboden is. Er was geen alternatief richting Gyula. Ergens halverwege en omdat het behoorlijk onveilig was namen we een zijweg die ons dan toch naar Gyula bracht. In Gyula staat er een zeer mooie burcht en vlakbij een kleine gezellige camping. Wij vonden het in ieder geval aangenaam toekomen.
Drie jaar geleden fietsen we Limes 2 , van Budapest tot Gyula is het 154 km.
Veel plezier gewenst bij de verder voorbereiding !
Christelle

Hallo Agnes,
Wij gaan hem ook dit jaar fietsen. Wij vliegen vanaf Eindhoven naar Boedapest met Wizzair. Spotgoedkoop!! In 2 dagen fietsen we dan naar Gyula, hebben we meteen al wat van de limes 2 gefietst.
Groetjes, en mischien zien we elkaar wel!
Mia