Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Garmin GPSmap 60CSx of Vista CX voor lange fiets/wandeltocht - Forum Wereldfietser

Garmin GPSmap 60CSx of Vista CX voor lange fiets/wandeltocht

Vraag 1: Is de Garmin Vista CX Garmin een goed alternatief voor de GPSmap 60CSx voor lange afstand fiets of wandeltochten?

Vraag 2: Wat is het verschil tussen City Navigator Europa v8 en de metroguide v8?

Alvast bedankt...
Fer

Is dit echt geen poging tot reclame?

bert sitters schreef:Is dit echt geen poging tot reclame?
Fijn dat je reageert Bert...

Onze hobby is fietsen en wandelen wereldwijd, het liefst kamperen...
Maar GPS is voor ons nieuw, dus zoeken we informatie als leek.

Wat raad je ons aan?
__________________________
Wandelen over de wereld?
Kijk eerst op: http://verweg.de

Hallo Fer,

Garmin Vista CX, GPSmap 60CSx, City Navigator Europa v8, metroguide v8 zegt mij allemaal niets. Ik ben een GPS-leek. Kan je dus niet helpen.
Oproep, wie kan Fer wel op weg helpen?

Bert

1:
Ja, de eTrex toestellen (Vista & Legend) zijn voor fietsers bedoeld. De 60CSx is een duurder (oa. door een gevoeliger ontvanger) toestel dat je (zonder stembegeiding) evt ook in de wagen kan gebruiken.
Probleem bij beide blijft het kaartmateriaal: wat ben je in een bos met een GPS die alleen routes langs (auot)wegen kan berekenen?

2:
Metroguide navigeert niet op het GPS toestel (wel op PC), Navigator navigeert op beide.

Hopelijk heb je hier wat aan.
--------------
http://digifietser.dommel.be

Hoi,
Wat het preciese verschil is tussen beide toestellen weet ik niet precies, maar hier http://www.gpscenter.be/html/gps_op_de_fiets.html staat er een stukje geschreven over GPS en fietsen. De mogelijke te gebruiken toestellen staan er op een rijtje.

Kleine opmerking, waarom wil zou je de 60CSx kopen, en neit de 60Cx ? Het enige verschil is volgens mij dat de Csx een meer nauwkeurige hoogtemeting geeft. Toen ik mijn toestel kocht (60C) heb ik ook nog getwijfeld aan de 60CS, maar dit laatste is enkel bestemd voor mensen die het toestel willen gebruiken om bv. te zweefvliegen, of te bergbeklimmen.
De hoogtemeting van de 60C is voor mij meer dan voldoende en nauwkeurig. Als je echt je hoogte wil weten tot op de meter, dan moet je naar de CS(x).

Groeten,

Koen