Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Tijdelijk tot 20% korting op Stromer speed pedelecs - Forum Wereldfietser

Tijdelijk tot 20% korting op Stromer speed pedelecs

Tijdelijk tot 20% korting op Stromer e-bikes
Van 1 november t/m 31 december heeft Fietsen van Stenis mooie aanbiedingen op de innovatieve Stromer elektrische fietsen. Met kortingen tot maar liefst 20% op de nieuwwaarde. Zo is de Stromer ST2 prijs verlaagd met bijna €1800,-! Dat is een flink voordeel. Grijp nu de kans om in het bezit te komen van een nieuwe Stromer e-bike.

Aanbieding Stomer fietsen
Bij Fietsen van Stenis in Zutphen kun je terecht voor alle modellen speedbikes van Stromer. Stromer fietsen zijn compleet uitgerust met extra brede banden voor een goede wegligging, hydraulische schijfremmen en een spiegel, die voor speedbikes tegenwoordig verplicht is. De modellen van het Zwitser merk Stromer zijn er in verschillende prijsklassen. Verschillen zitten er vooral in de grootte van de accu en sterkte van de motor. Deze bepaald topsnelheid en de actieradius van de fiets.

Stromer leasen
De Stromer speedbikes zijn naast te koop, ook te huur of kunnen via Payplan geleasd worden. Wil je een testrit maken, meer informatie of vrijblijvend advies? Kom langs bij Fietsen van Stenis. Tot eind december gelden hoge kortingen op verschillende Stromer speed pedelecs.

Afbeelding
Hahaha mooi hoor maar om nou te zeggen dat 20% wel bijna €1800,- is... Tja klinkt geweldig tot je je bedenkt dat de oorspronkelijke prijs zo'n € 9000,-- is. En dan moet je nog steeds zelf fietsen.

Nee, dan heb ik liever een ebike waarbij 20% wat minder korting vertegenwoordigd.

Ow.. Voor de rest zijn het geweldige apparaten hoor. Heb er wel eens op gedingest :roll: