Ortlieb Ulimate 6 S stuurtas
Ortlieb introduceert een compacte variant van de bekende Ultimate stuurtas: de Ortlieb Ulimate 6 S stuurtas. Deze heeft een inhoud van 5 liter en is lekker compact, handzaam en met de meegeleverde schouderriem eenvoudig mee te nemen.

De nieuwe stuurtas heeft een transparant en waterdichte deksel, waaronder je een smartphone, tablet of navigatie kunt opbergen, maar ook veilig kunt aflezen. De stuurtas opent met een magneetsluiting aan de bovenzijde. In een handomdraai kun je zo spullen uit de waterdichte stuurtas halen.

Afbeelding

100% waterdichte stuurtas met een inhoud van 5 liter
De stuurtas heeft een ingebouwd slot, zodat je de stuurtas veilig aan je fietsstuur kunt laten zitten. Maar ook een draagriem wordt meegeleverd, zodat je de tas ook mee kunt nemen.

Er is een nieuwe kaarthoes leverbaar voor Ultimate tassen, die ook op de Ortlieb Ulimate 6 S stuurtas kan worden bevestigd. De kaarthoes heeft een een elastisch koord en 4 verstelbare haken, waarmee de hoes op de tas wordt bevestigd. De kaarthoes klappert daarom minder klappert in harde wind. Net als andere Ortlieb producten is de stuurtas bijna onverwoestbaar, 100% waterdicht en vol praktische details.

Op zoek naar een compacte en goed afgewerkte fiets stuurtas met veel gebruiksgemak? De Ortlieb Ultimate 6S stuurtas is een prima keuze. Een alternatief met meer ruimte (7 liter inhoud) is de Ortlieb Ultimate 6 M stuurtas.

Afbeelding