Additionally, paste this code immediately after the opening tag: campingbrander oostzeeroute voormalig Oostduitsland? - Forum Wereldfietser

campingbrander oostzeeroute voormalig Oostduitsland?

Heb een Campinggaz brandertje en vraag me af of je campinggaz kunt krijgen in voormalig Oostduitsland. We willen daar onder andere de Oostzeeroute gaan fietsen tot aan de Poolse grens. Of kun je beter een andere brander gebruiken? Welke is dan aan te raden, bv welk type en merk? Heb hier al op de landeninfo gekeken maar kon daar deze info niet vinden.
Bedankt,
Jan

Campinggas is nagenoeg overal gewoon te koop (in winkels en op campings), ook andere soorten gastankjes bij o.a bouwmarkten.

Groetjes

Binnen Europa nooit problemen gehad met het vinden van Gampinggaz (of andere merken die eveneens passen want die zijn ook goed te gebruiken). Ook gas"bolletjes" zijn goed te vinden.
Op de site van campinggaz kan je de verkooppunten vinden van elk type houder, over heel Europa incl adres. http://www.campingaz.com. Succes!
karinp schreef:Op de site van campinggaz kan je de verkooppunten vinden van elk type houder, over heel Europa incl adres. http://www.campingaz.com. Succes!
Nou geweldig,
Zit je bijvoorbeeld in Dixförda, kun je eerst een internetcafé zoeken om deze site te raadplegen, en daar blijkt dat het dichtstbijzijnde verkooppunt zo'n 100 km ver weg is (check maar) , kun je vervolgens je vakantieschema gaan aanpassen, als ze al open zijn op die dag...
Leon

Ik heb ik het oosten van Duitsland (voormalige DDR) nooit moeite gehad met het vinden van de klassieke doorprinktankjes voor mijn Campingaz-brander.
Hier in Finland ook niet. Alleen ik gebruik mijn brander niet veel: iedere camping heeft een keuken ter beschikking met kookplaatjes, ovens en magnetrons. Die keuken is voorwaarde om minimaal een ster te krijgen. Wat een luxe zeg!