Nieuwe najaarscollectie fietskleding van Nalini
Het Italiaanse Nalini maakt mooie fietskleding voor de wielrenner die van stijl houdt. Nalini maakt haar kleding in eigen beheer en ontwikkeld deze in nauwe samenwerking met profteams als bijvoorbeeld Astana. Voor het najaar, de koudere herfst en winterdagen is er nu een mooie serie fietsjacks en broeken voor de winter. Wil je ook de donkere dagen doorfietsen en droog, warm en comfortabel op de fiets zitten? Bekijk dan zeker eens de nieuwe collectie Nalini fietskleding.

Nalini Fietsjassen
In de najaarscollectie heeft Nalini meerdere fietsjassen, voor de frissere herfstdagen tot de koude winterdagen. Met een windstopper aan de voorzijde of met ritsen waarmee je de ventilatie kunt regelen. De producten zijn prachtig afgewerkt, comfortabel en van hoge kwaliteit.

Omdat er verschillende fietsers zijn met verschillende wensen, onderscheidt het merk een aantal verschillende labels. Zo is er het Black label voor de veeleisende en prestatie gerichte fietser. Slim fit kleding met nieuwe en innovatieve materialen, extreem licht en aerodynamisch. Het Blue label: functionele fietskleding met oog voor stijl. Inspirerende fietskleding met een aantrekkelijk design. Ben je meer een recreatieve fietser dan is het het Red label wat voor je. Nadruk ligt op comfortabele kleding, die lekker zit.

Bekijk nu de Nalini fietskleding najaarscollectie

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding