Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Te koop, twee tandems! - Forum Wereldfietser

Te koop, twee tandems!

Mijn kinderen zijn grootgegroeid en willen/kunnen niet meer mee op fietsvakantie met de tandem. Maar wie kinderen vanaf een jaar of zes (lengte 120 cm) heeft die droomt van fietsvakanties maar er tegenop ziet om kinderen op hun eigen fiets te laten fietsen, kan van mij goede tandems kopen. De tandems gaan mee totdat de kinderen een lengte van 165 cm bereikt hebben, dus een kleine volwassene past ook achterop.

Vittorio-tandem, waarbij ook degene die voorop zit klein van stuk kan zijn, vanaf 160 cm
Marktplaats: http://tinyurl.com/pnpq2u9

Sportieve Trek-tandem, degene die voorop zit vanaf 1.75 cm
Marktplaats: http://tinyurl.com/pkwk8nc
Blijven jullie zonder de kinderen dan wel tandem rijden? Als je zin hebt, ga eens mee met een tocht van de Tandemclub. De eerstvolgende is op zondag 23 februari vanuit Amerongen.
Nee, we verkopen beide tandems. Mijn man past niet achterop mijn tandem en ik durf niet achterop de tandem van mijn man. Ik sta doodsangsten uit op de stokersplek. Als ik een stuur in handen heb, moet ik 'm kunnen bedienen... Ik vind het prima om achter mijn man aan te fietsen maar dan wel op mijn eigen fiets.
O, nou maak ik geen reclame voor het kopen van een tandem. Maar kinderen waarvoor de tandems geschikt zijn, vinden het prima achterop. Lekker rondkijken en geen zorgen over het verkeer en een ouder in de buurt om een verhaaltje te vertellen. En natuurlijk zijn er ook volwassenen zat die geen moeite hebben met de stokersplek.