Additionally, paste this code immediately after the opening tag: HILLEBERG kaitum 3gt TE KOOP - Forum Wereldfietser

HILLEBERG kaitum 3gt TE KOOP

Hallo!

Een aantal maanden geleden hebben wij onszelf deze fantastische tent aangeschaft. Aangezien wij in November vertrekken op fietsreis door ARG-CHI-BOL dachten wij dat deze ruime en lichte tent ideaal was...

De laatste tijd zijn we echter aan het twijfelen geslagen omwille van de grootte van de tent :) Omwille van het feit dat we voornamelijk gaan wildkamperen zouden we toch opteren voor een kleiner model zoals de Nallo 2.

De kaitum 3 GT is een tent die gigantisch veel ruimte bied (lengte, breedte en zithoogte) voor een heerlijk pakgewicht van +-3,6kg. Ideaal voor mensen die van wat meer ruimte houden. Zowel de binnentent als de voortent! Plaats zat voor voortassen, koken,...

Over de uitermate gedetailleerde afwerking, openings en opbergmogelijkheden, ventilatie en kwaliteit van Hilleberg moeten we jullie waarschijnlijk niets vertellen...

Meer info op: http://hilleberg.se/product/kaitum-3-gt

De tent is 3 nachten gebruikt op een Camping in Normandië en is in perfecte/nieuwe staat.

De winkelprijs van de tent is 1069 euro. Voor 840 euro, of voor een goed bod is ze van u.

Voor meer info: 0032494/69.31.42 of woutertielemans@hotmail.com
Bij twijfel niet doen...
De Nallo 2 is voor een lange tocht met veel kamperen met twee personen echt aan de kleine kant, zeker als je veel spullen bij je hebt. Je tent is toch een beetje je woonplek daarop zou ik bij een lange tocht niet beknibbelen.
Eens met wimmo17...

Kies dan voor een Nallo 3GT, is ook een stuk lichter dan je Kaitum, maar wel wat ruimer. Een Nallo 2 is wel heel klein, dan moet je je tassen dus buiten stallen.
Vergelijkbaar: we hebben zelf de Hilleberg Anjan 3, voor 200 gram meer heb je dan veel meer ruimte in de breedte dan bij de Anjan 2, die voor twee personen echt heel krap is.
Wij hebben veel gereisd met de Kaitum 3GT, veel wildkamperen en hebben elke nacht een geschikt plekje gevonden. Maar wel genoten van de ruimte die deze tent biedt. (Denk aan jezelf in de voortent kunnen wassen, en dag in de tent doorbrengen als het echt giet van de regen...)

Kortom, ik neem de Kaitum zo weer mee.
VERKOCHT (veel plezier ermee!)