Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Toerfietsen Foto Wedstrijd - Forum Wereldfietser

Toerfietsen Foto Wedstrijd

Hallo allemaal,

Graag wil ik jullie over onze fotowedstrijd vertellen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe "cover shot" voor onze "Bike Touring Survival Guide" (een gids over toerfietsen).

De wedstrijd duurt nog 4 dagen, en er is een prijs van 50 euro voor de winnar.

Meer informatie: http://travellingtwo.com/bike-touring-photo-contest

Bedankt!

****

And now in English (in case you can't understand my Dutch)....

I just wanted to let everyone know about our photo contest. We're looking for a new cover photo for the (upcoming) 2nd edition of our Bike Touring Survival Guide. It's a how-to guide about bike touring.

The photographer who supplies the winning shot will win a prize of 50 euros in cash, plus a copy of the book!

More details here:

http://travellingtwo.com/bike-touring-photo-contest

Thanks!

Friedel
Ik zoek een drukker voor mijn nieuwste fotoboek. Ik loof middels een wedstrijd twee tickets voor de efteling uit voor de drukker die me de beste kwaliteit drukwerk levert. Betalen zit er helaas niet in, maar het levert goede exposure op voor je drukkerij als bedrijf.
Leon
Leon schreef:Ik zoek een drukker voor mijn nieuwste fotoboek. Ik loof middels een wedstrijd twee tickets voor de efteling uit voor de drukker die me de beste kwaliteit drukwerk levert. Betalen zit er helaas niet in, maar het levert goede exposure op voor je drukkerij als bedrijf.
Leon
We zijn geen drukkerij.... alleen twee mensen die een boek hebben geschreven :)
@ Leon - Inderdaad Friedel en Andrew zijn gewoon twee fietsers die graag hun passie en info delen met een boek waarvoor ze maar een heel kleine vergoeding vragen. Aan het boek hebben vele fietsers bijgedragen, gewoon omdat het hun passie is - ook ik. Daarnaast onderhouden Friedel en Andrew een enorm informatieve website voor fietsers boordevol waardevolle informatie en dat helemaal voor niets. Absoluut geen commerciële partij dus. Ja het bestaat, mensen delen en geven ook voor niets - simpelweg omdat het hun passie is. En gelukkig maar! Het maakt deze wereld een stuk leuker.

http://travellingtwo.com
Jouw foto op de cover van de tweede editie van de Bike Touring Survival Guide!
Doe mee met de wedstrijd - je hebt nog twee dagen.

http://travellingtwo.com/bike-touring-photo-contest