Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Janapar een fiest tour film van http://tomsbiketrip.com - Forum Wereldfietser

Janapar een fiest tour film van http://tomsbiketrip.com

Hoi Fietsers

Tom allen hebben een te zien leuke film http://janapar.com/ gemarkt ik heb hem zelf nog niet gezien maar er is misschien een mogelijkheid om Tom naar NL te krijgen waar wij de film kunnen zien en een presentatie van film/boek/fiets tour zien/horen.

Op http://travellingtwo.com/13186#comment-65498 heb ik al de vraag gesteld om ze Tom kunnen vragen en ze had daar al over gedacht.

Tom vragen voor 600€ om naar NL te komen zo hoe meer mensen hoe goede koper het woord.

wij zijn nu met ze 4-5 mensen

Zo als je ook de verhaal interessant vinden kunnen wij het live zien/horen hier in NL

,Martin
Mensen,

Graag over over de Nederlandse spellingsfouten heen kijken. Martin is niet Nederlands maar ik vind dat hij het verrassend goed doet.

Film lijkt mij prachtig, maar ik ga toch liever voor de dvd want ik verwacht niet dat hij in de buurt van het Noorden komt, als hij al naar Nederland komt.
Zeker een van de betere Kickstart acties.

Helaas heb ik al rechtstreeds een donatie gedaan :)
Wat Shane bedoelt is dat hij nog geld zoekt om zijn boek van de grond te krijgen. Op deze pagina http://www.kickstarter.com/projects/110 ... -on-a-bike
kun je een kleinere of grotere investering doen om het project van de grond te krijgen.
Ik vind het zelf een prachtig project en een geweldig idee. Net als Shane heb ik toegezegd een bedrag te investeren. Ik hoop dat hij genoeg verzameld en kan beginnen.
Ruim 3 jaar na start van dit draadje:

14 maart in Groningen de film van Tom Allen in RKZ BIOS:

https://www.facebook.com/events/515999021916087/