Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Vergrendelbare QR? - Forum Wereldfietser

Vergrendelbare QR?

Iemand ervaring met afsluitbare QR's voor het voorwiel, als vervanging voor een normale? Je wiel kan dan niet makkelijk ontvreemd worden, of je fiets, als je hem aan het voorwiel vastzet.

Tips, ervaringen...? Zit een beetje te kijken wat nog handig kan zijn om op de fiets te monteren vóór een wat langere trip, maar ook voor woon-werk kan dit handig zijn.
Pitlock maakt allerlei afsluitbare moeren voor de fiets (http://www.pitlock.com/).

Ik heb zowel in het voor- als achterwiel het pitlock systeem gemonteerd en dat bevalt goed, je moet alleen het sleuteltje niet vergeten als je op reis gaat!.
Pitlock is erg goed! Wij hebben soortelijke systemen in de winkel, maar dan veel goedkoper, te weten voor 15 of 20 euro voro een complete set (geen RVS, maar goed genoeg).

(En euh, de prijs weet ik niet precies omdat ik alleen thuis af en toe op het forum zit, omdat ik het in de winkel altijd veel te druk heb)
Pitlock, ik zal er eens op zoeken... en op je site gaan rondstruinen, Eric:)!

Thanks!
Heb er zelf ook zo eentje door m'n achternaaf steken.

Heb goede ervaring met Pinhead http://www.pinheadlocks.com/.
Kost een fractie van Pitlock en doet zijn werk prima. Ik heb geen idee of het in rvs is uitgevoerd of niet maar de spanner begint zeker niet te roesten. Na al de pekelbaden van afgelopen winters ziet ie er nog als nieuw uit.

Groetjes,
Bram
Op onze site en webshop staat maar een klein deel van wat wij hebben, dus ik ben bang dat je dat niet zult vinden :wink:

Toch maar komen voor de koffie, thee en negerzoenen :lol:
Zou graag willen... maar dat zal eventjes moeten wachten, hahaha! Katwijk is niet naast de deur, hoewel het een mooi ritje zou opleveren, denk ik! Mocht je er morgen nog aan denken, hoor ik wel graag wat eea exact kost bij jou in de winkel (inc verzenden)!

Ga ik ook Pinhead nog even afstruinen...