Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Welke tent? - Forum Wereldfietser

Welke tent?

Momenteel heb ik een t2 tent van quecha... Deze tent is zeker geschikt om in de bergen te trekken waar het snachts wat koeler is. Maar op gewoon zeeniveau lig ik steeds te bakken in de tent en uiteindellijk leg ik me dan buiten...

Zulke tent http://www.decathlon.be/NL/bedrock-173330926/ lijkt me hiervoor geschikt! Maar deze is te klein...

Ik zoek dus zulke tent die je van opzij kan opendoen met veel gaas... Met een kleine voortent voor een fietskar te plaatsen
Ik kocht vorig jaar een Vangoo Bashee, niet goed leverbaar, wel van uitstekende kwaliteit en toch niet duur. Zie foto op: http://www.domineeaart.nl/page/2011-lan ... -1-fietsen. Hij is erg goed te ventileren: aan beide lange kanten en ook aan beide uiteinden van de 'tunnel'. Het is een tweepersoonstent, maar voor twee personen lijkt hij me wel wat krap. Binnentent zit aan buitentent vast en hij staat razendsnel. Iets van 2,3 kg.

Aanrader!
Zelf zit ik op de Exped Andromeda te loeren.

Misschien ook wat voor jou, je kan de voortent omhoog krullen voor frisse lucht of de binnentent zonder buitentent opzetten. Je kar past vast in de voortent.

Afbeelding

Hij is wel best groot voor in je eentje.
De MSR Hubba (hubba) (niet de duurdere HP versie) is goed te ventileren, heeft twee openingen en een mesh binnentent; ik vraag me af of een fietskar in zijn geheel onder één van de voortenten past, ik had wel ruimte genoeg voor een paar fietstassen. Weegt iets van 2kg (2-persoons).

Er is ook een aparte ‘gear shed’ voor te koop mocht je extra overdekte ruimte willen hebben, daar past een fietskar zeker onder.
O ja, sorry,
Ik zag niet dat je je fietskar ook een plek wilde geven in je tent. Dat kan niet in de Vangoo Banshee.