Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Fietsen in Miami / Florida in November, is dat wat? - Forum Wereldfietser

Fietsen in Miami / Florida in November, is dat wat?

Hoi Wereldfietsers,

Heel wat maanden in Amerika door gebracht maar nooit in Florida geweest.
Is dat wat om daar een paar dagen te fietsen in november? Goede plek om een beetje uit te waaien? Suggesties zijn welkom.

Groetjes,
Marco en Lisette
Hoi Marco en Lisette,

Toen wij onlangs op zoek waren naar een winterbestemming heb ik ook even naar Florida gekeken en contact gehad met een lid van WorldCycle Videos die er al gefietst had. Uiteindelijk heeft de prijs van ticket de doorslag gegeven en gaan we fietsen in Oman. Ik heb voor je zitten zoeken, maar kan zo gauw niet op zijn naam komen en ook het filmpje niet meer vinden. Als je interesse hebt, zoek dan even zelf naar het filmpje over Florida in de groep. Je kan dan contact opnemen via de PB in Vimeo.

(Edit) Gevonden het is Bob Taylor:

[wfvimeo]http://www.vimeo.com/groups/wereldfiets ... s/24568459[/wfvimeo]


p.s Gijs M heeft er ook gefietst; http://vimeo.com/groups/wereldfietser/videos/13225064
Oman, heerlijk land. Ben benieuwd hoe het er tegenwoordig is (veel toerisme?) en benieuwd naar de verslagen! Veel plezier (vooral in Salalah en 350km erboven in de Rub al ghali met mooie maanlandschappen bij het drielandenpunt) waar de geodes en desertroses voor het oprapen liggen. Ik wacht ongeduldig op jullie fotos..!
hallo Marco.
wij zijn 2 maal daar wezen fietsen.
1 maal de florida keys trail en een maal de lang de everglades.
kijk op http://www.visitflorida.com
groet sjaak gresnigt
En wordt/is het Miami en had je wat aan de tips, Marco?
Yep, zeer zeker.....
Het is Miami niet geworden......het is NL geworden:).
Na maanden in het buitenland te hebben gewerkt "voelt" NL nu ook even goed. Sterker nog: we gaan niet eens fietsen.....maar lopen, met de rugzak lopend naar mijn geboortestreek.