Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Gezocht: Camping in omgeving Bergen - Noorwegen - Forum Wereldfietser

Gezocht: Camping in omgeving Bergen - Noorwegen

komende zomer rijden we een rondje door Noorwegen met als begin- en eindpunt de stad Bergen. Wij willen graag overnachten op een camping, zo dicht mogelijk bij het centrum. Op internet hebben wij de Bergenshallen camping gevonden, maar deze lijkt opgeheven in 2010 (klopt dat?).
Nu vroegen wij ons af of er nog mensen zijn die ons een camping kunnen aanraden of andere tips hebben voor campings in de omgeving van Bergen met een goede verbinding naar het centrum (per fiets of bus).

Alvast bedankt!
Wij hebben vorig jaar op Bratland Camping gestaan http://www.bratlandcamping.no/

De bushalte naar Bergen lag bij de ingang van de camping en had een prima verbinding naar de stad. Terug zijn we via de metro en bus gegaan omdat we haal laat waren, maar ook dat was nog prima te doen.
In Midtun ligt een miniatuur-camping op loopafstand van de lightrail naar Bergen. Deze camping is wel verschrikkelijk duur. Ik betaalde 250 kroon per nacht!
Bedankt voor de reacties,

We gaan waarschijnlijk voor de Bratland camping. Van de VVV in Bergen hebben wij gehoord dat de Bergenshallen camping is opgeheven.