Additionally, paste this code immediately after the opening tag: campings rondje andalusie - Forum Wereldfietser

campings rondje andalusie

We gaan de eerste 3 weken in mei rondje Andalusie fietsen van Benjaminse . Zijn hier genoeg campings om te overnachten.Wie heeft hier ervaring mee.We vliegen naar Malaga om vandaar te fietsen hoe kunnen we het beste fietsen eerst naar Sevilia of eerst Granada. En hoe is de temparatuur daar in deze tijdvan het jaar.
grt Erick
Er zijn wel wat campings maar bedenk ook dat er weinig streken in Europa zijn waar je ook buiten de campings zo gemakkelijk onderdak kunt vinden als in de dorpen in Andalusië (een vervelende uitzondering zijn de puentes, lange weekenden waarin heel Spanje op reis gaat). Er is meestal wel een pension (hostal) en anders moet je even bij de bar informeren wie er kamers verhuurt (vaak hebben ze zelf kamers, let op bordje camas). Voor 25 tot 40 euro is er altijd wel wat te vinden.
Het weer kan nog wisselvallig zijn in mei, vooral de wind kan flink opsteken.
Het Spaans Verkeersbureau heeft een CDrom, waar de gegevens van alle campings op staan. De wind komt doorgaans uit het zuidwesten. Vooral tijdens de beklimming van de Pas van de Wind bij Ronda kan de tegenwind flink parten spelen.
op de site van www.camperado.de vindje heel veel campings via kaartje.